Ga naar boven

KOMT U KERST VIEREN BIJ CHINA GARDEN?

Het kerstdiner is en blijft speciaal. Traditiegetrouw maken we er dit jaar bij China Garden weer iets moois van. Naast lekker eten en drinken staat gezelligheid, sfeer en samenzijn centraal. De nieuwe all-in keuken van China Garden richt zich dit jaar volledig op het kerstdiner. U bent van harte welkom op wordt op eerste kerstdag (25 december) en tweede kerstdag (26 december) in ons restaurant. Na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje kunt u genieten van onze traditionele voor-, hoofd- en nagerechten. Natuurlijk pakken we tijdens de feestdagen extra uit met luxe gerechten en een uitgebreid buffet. Bij het all-in kerstdiner van China Garden zijn frisdranken, bier, wijn, speciaalbier en binnenlands gedistilleerd inbegrepen.

Tijdig reserveren
Wilt u ook graag het kerstdiner vieren met familie en vrienden bij China Garden? Reserveer dan tijdig uw tafel online of via 0511 541297. Net als voorgaande jaren werken we in twee sessies per kerstdag. De tarieven zijn aantrekkelijk en voor kinderen afhankelijk van de leeftijd.

We begroeten u graag tijdens de kerstdagen in China Garden te Buitenpost.

Van 21 t/m 24 december tussen 12:00 en 16:00 is het mogelijk om uw reservering voor de kerstdagen alvast af te rekenen zodat u op 25/26 december niet té lang in de rij hoeft te staan. U krijgt dan van ons een betalingsbewijs mee die u op de avond zelf kunt afgeven.

Klik hier om direct uw tafel te reserveren.

Tijdens kerst is het niet mogelijk om apart te betalen. Dit om lange wachtrijen te voorkomen. Ook gelden acties zoals de jarige actie niet tijdens de kerstdagen.