Ga naar boven

KOMT U KERST VIEREN BIJ CHINA GARDEN?

Het kerstdiner is en blijft speciaal. Traditiegetrouw maken we er dit jaar bij China Garden weer iets moois van. Naast lekker eten en drinken staat gezelligheid, sfeer en samenzijn centraal. De all-in keuken van China Garden richt zich dit jaar volledig op het kerstdiner. U bent van harte welkom op eerste kerstdag (25 december) en tweede kerstdag (26 december) in ons restaurant. Na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje kunt u genieten van onze traditionele voor-, hoofd- en nagerechten. Natuurlijk pakken we tijdens de feestdagen extra uit met luxe gerechten en een uitgebreid buffet. Bij het all-in kerstdiner van China Garden zijn frisdranken, bier, wijn, champagne, speciaalbier en binnenlands gedistilleerd inbegrepen.

Tijdens de kerst dagen hebben we 2 sessies van 2,5 uur. De eerste ronde begint om 16:00 tot 18:30 en de tweede ronde begint om 19:30 tot 22:00 uur

Volwassen tarief € 

Kinderen 3 t/m 11 jaar €per leeftijdsjaar

Wilt u ook graag het kerstdiner vieren met familie en vrienden bij China Garden? Reserveer dan tijdig uw tafel online of via 0511 541297. We werken in twee sessies per kerstdag. We begroeten u graag tijdens de kerstdagen in China Garden te Buitenpost. Van 21 t/m 24 december is het mogelijk om uw reservering voor de kerstdagen alvast af te rekenen zodat u op 25/26 december niet té lang in de rij hoeft te staan. U krijgt dan van ons een betalingsbewijs mee die u op de avond zelf kunt afgeven. Klik hier om direct uw tafel te reserveren. Tijdens kerst is het niet mogelijk om apart te betalen. Dit om lange wachtrijen te voorkomen.  Met de kerstdagen kunnen wij geen tafels of specifieke plek garanderen. Wij doen uiteraard ons best om hieraan te voldoen. Houdt er rekening mee om een kinderstoel en/of kinderwagen aan ons door te geven in het ‘opmerkingen’-veld.